Logo header
telfort wat gaan we er aan Doen!!?? Deze optie is geschrapt zonder mede weten zonder kennisgeving en zonder keuze! Telfort wat doen we dr n @AndejoWebdesign ik kwam je tegen op de site van single events. en als ik je een tip mag geven gebruik cms made simple voor je websites Free Online Course: Responsive Web Design: Build a Portfolio for Every Device! via @GymnasiumTweets http://t.co/ZkNWr88dqQ @MartineGrime http://t.co/OWLLIJLO5C zoek je een gratis besturingsysteem voor computer kijk dan is hier dit filmpje http://t.co/IZN1KgqjDx heb een handige en volgens mij interessante website over Responsive webdesign gevonden ga ik toch eens bekijken http://t.co/q7qUBhwqcN YES, kenteken weer terug !! zat in kenteken. heb/had zoiets van kon toch niet kwijt wezen

Webdesign


Internet is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij.

Voor wie echt wil mee tellen is het actief zijn op internet belangrijk. Voor elk bedrijf of organisatie dat serieus wil mee tellen is hebben van een website essentieel. Dit vraagt om een unieke aanpak en stijl. Elk project is uniek.

Ik wil u hierbij helpen met het opzetten van een website.

Is uw website hopeloos verouderd of u wilt doodgewoon een nieuwe website voor uw organisatie.

Samen met u wil ik kijken of ik u hierbij kan helpen.

Als u interesse heeft om een website bij mij te laten maken of een redesign te laten maken wil ik samen met u kijken welke stijl het beste bij uw organisatie, vereniging of persoon past. Misschien heeft u al wensen en ideeën. Uiteraard kunnen we dit dan mogelijk meenemen in het project en kijken of dit realiseerbaar is. Mogelijk kan ik u anders helpen dit in kaart te brengen.

Samen met u wordt gekeken wat u wensen en ideëen zijn. U wordt betrokken en op de hoogte gehouden tijdens het hele proces. Er zal voordurend overleg zijn tijdens de ontwikkeling van de website. Het gaat tenslotte om uw website. Het is uiteindelijk uw visitekaartje naar de buitenwereld.

Content Management Systeem (CMS)

Bij het maken van een website zal er standaard gebruik gemaakt worden van een Content Management Systeem (CMS). Hier zal gebruik gemaakt van het open source CMS Cms Made Simple Dit is een systeem waarna u inlogd bent zelf uw text, foto's en filmpjes kan aanpassen en/of verwijderen. zonder daarbij programeercode te kunnen.

Dit is handig als u veel wisselende nieuwsitems heeft of veel verschillende projecten of wisselende content heeft.

Ik geloof dat dat dit dan de beste oplossing is dan gewoon statische pagina's waar u iedere keer met tussenkomst van mij uw pagina's aan moet passen. Uiteindelijk bent u beter en sneller en flexibeler af door gebruik te maken van een Content management Systeem.

Voordelen op een rijtje:

  • Altijd up-to-date door zelf aanpassen van pagina’s
  • Bezoekers kunnen contact met u opnemen
  • Zelf uploaden van foto’s en video’s
  • Geen extra kosten voor het aanpassen van uw website
  • U kunt website 24 uur en 7 dagen in de week uw website aanpassen.