Logo header
telfort wat gaan we er aan Doen!!?? Deze optie is geschrapt zonder mede weten zonder kennisgeving en zonder keuze! Telfort wat doen we dr n @AndejoWebdesign ik kwam je tegen op de site van single events. en als ik je een tip mag geven gebruik cms made simple voor je websites Free Online Course: Responsive Web Design: Build a Portfolio for Every Device! via @GymnasiumTweets http://t.co/ZkNWr88dqQ @MartineGrime http://t.co/OWLLIJLO5C zoek je een gratis besturingsysteem voor computer kijk dan is hier dit filmpje http://t.co/IZN1KgqjDx heb een handige en volgens mij interessante website over Responsive webdesign gevonden ga ik toch eens bekijken http://t.co/q7qUBhwqcN YES, kenteken weer terug !! zat in kenteken. heb/had zoiets van kon toch niet kwijt wezen

Portfolio

Sterrenwacht Mercurius

http://www.sterrenwacht-mercurius.nl
Klik om uit te vergroten
Volgt

http://www.sterrenwacht-mercurius.nl

Speelotheek De speelgoedmand Gorinchem

http://www.speelotheekgorinchem.nl
Klik om uit te vergroten

Door een tussenpersoon ben ik benaderd  om de website een opfrisbeurt te geven en een redesign te geven. De oude site was verouderd en moeilijk bij te houden door dat dit een statsiche layout was en daardoor eigenlijk zonder tussenkomst van een webdesigner niet goed bij te houden.

Nu met de nieuwe website is er gebruik gemaakt van een cms zodat de website makkelijk is bij te houden zonder tussenkomst van een webdesigner. Men kan simpel op de website inloggen en tekst en afbeeldingen aan passen en toevoegen. Verder is er een er frisse en eigentijdse layout gemaakt die moderner is  dan de oude layout en meer bij de speelotheek past.

http://www.speelotheekgorinchem.nl


Gymnastiekvereniging OKK Gorinchem

http://www.okkgorinchem.nl
Klik om uit te vergroten

Door tussenkomst van een contactpersoon ben ik in contact gekomen met de gymnastiekvereniging OKK Gorinchem. Zij zochten iemand de site logischer op kon zetten. De oude was namelijk nog al onoverzichtelijk en erg druk. Tevens was de oude site een statische layout waardoor de de site nogal lastig was bij te houden. Nu met de nieuwe site is er gebruik gemaakt van een cms (CMS Made Simple) waardoor de site van okk simpel is bij te houden door de beheerder van de Gymnastiekvereniging.

Tevens is er in de website de mogelijkheid ingebracht om in te schrijven voor een digtale nieuwsbrief waardoor de papieren versie in de loop van de tijd komt te vervallen wat voor de gymnastiekverenging op den duur een kostenbesparing geeft.

Reactie van Gymmastiekverenging OKK Gorinchem

André heeft voor onze vereniging een geweldige mooie en moderne site gebouwd.

Dankzij zijn inspanningen kunnen we nu op eenvoudige wijze onze leden informeren en op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

Ook voor nieuwe leden en andere in onze gymnastiekvereniging geïnteresseerden is de nieuwe site overzichtelijker gemaakt en zijn we goed te vinden op Internet. Wij zijn Andre heel dankbaar voor zijn inspanningen.


Fred Kieboom, Voorzitter.


http://www.okkgorinchem.nl


gravesteyn.com versie 2

#
Klik om uit te vergroten

Deze layout heb ik gemaakt omdat ik een strakkere layout wilde voor mijn website en een website wilde die gemakkelijk is om bij te houden. De vorige layout was een statische html layout waardoor de website lastig was bij te werken en dit veel werk was om even de website bij te werken.

Met de nieuwe layout heb ik voor mijn eigen website voor het eerst gebruik gemaakt van een CMS (CMS Made Simple) waardoor dit een stuk simpeler is en op elke computer met internet verbinding mijn website kan bij werken. Daardoor is de website gemakkelijker up to date te houden.

stichting In de toren

http://www.indetoren.nl
Klik om uit te vergroten

Deze site is opgericht Na het tragisch schietincident in cafe Bacchus in Gorinchem. De stichting zocht iemand die de website weer up to date houd.

Omdat de vorige webmaster de layout alleen in pure html had gemaakt en de site daardoor moeilijk was te updaten en de site wel hard aan een redesign toe was heb ik een nieuwe layout gemaakt en in Cms Made Simple gezet zodat de stichting de site zelf bij kan houden.

Reactie Stichting in de toren

Ik kan wel spreken namens het gehele bestuur van Stichting In de Toren dat we bijzonder gefascineerd zijn door het werk wat André deed voor onze stichting. Complimenten voor de nieuwe site, het ziet er zo professioneel uit. Bezoekers en geïnteresseerden kunnen ons nu gemakkelijk vinden en wijzigingen zijn met André ’s ondersteuning snel te realiseren.

Hans Sepers, secretaris.

http://www.indetoren.nl


Proef layout kinderkoor De Regenboog


Klik om uit te vergroten

De layout heb ik gemaakt voor kinderkoor de regenboog te Hardinxveld-giesendam.

Zij waren geïnteresseerd in een andere website. Ik heb hun aangeboden om een andere website te maken.

Deze layout heeft het niet gehaald maar is wel de moeite om mijn portfolio erbij te zetten.


Klik om uit te vergroten

Via een collega ben ik in contact gekomen met Gospelkoor Adieu. Het koor zocht iemand die een een website kon maken die ze zelf bij konden  houden.

Dit heb ik in overleg met het gospelkoor gerealiseerd. Hierbij heb ik gebruik gemaakt Van Cms Made simple zodat de website gemakkelijk is bij te houden.

http://www.gospelkoor-adieu.nl


stervensbegeleiding licht op leven en sterven

http://www.lichtoplevenensterven.nl
Klik om uit te vergroten

Deze site heb ik gemaakt voor iemand die een site wilde voor de praktijk in levens en stervens-begeleiding. Zij wilde een site waar zij zich op kon presenteren. Dit heb ik voor haar gerealiseerd.

http://www.lichtoplevenensterven.nl


heel je hart


Klik om uit te vergroten