Logo header
telfort wat gaan we er aan Doen!!?? Deze optie is geschrapt zonder mede weten zonder kennisgeving en zonder keuze! Telfort wat doen we dr n @AndejoWebdesign ik kwam je tegen op de site van single events. en als ik je een tip mag geven gebruik cms made simple voor je websites Free Online Course: Responsive Web Design: Build a Portfolio for Every Device! via @GymnasiumTweets http://t.co/ZkNWr88dqQ @MartineGrime http://t.co/OWLLIJLO5C zoek je een gratis besturingsysteem voor computer kijk dan is hier dit filmpje http://t.co/IZN1KgqjDx heb een handige en volgens mij interessante website over Responsive webdesign gevonden ga ik toch eens bekijken http://t.co/q7qUBhwqcN YES, kenteken weer terug !! zat in kenteken. heb/had zoiets van kon toch niet kwijt wezen

Over mij

Interesse voor internet en webdesign is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Tegenwoordig hou ik me in vrije tijd bezig met alles wat met computers en design te maken heeft. Ik heb me toegelegd op front-end design. Ik probeer er naar te streven om zo mooi mogelijke en zo gebruiksvriendelijke designs te maken.

Hoi, ik ben AndrĂ© Gravesteyn. Ik design websites in mijn vrije tijd. Ik ben woonachtig in gorinchem. Ik ben geĂ¯nteresseerd geraakt in het internet in +/- 2005 toen ik een internetabonnement afsloot. Eerst wat rondsurfen over het internet en wat chatten via chatboxen en msn.

Maar na een tijdje begon dit te vervelen en wilde wat serieuzers en ik ben een boek gaan lezen over HTML en later ben ik een schriftelijke cursus Webpagedesigner gaan volgen via de NHA omdat dit mij wel leuk leek. Dit is de basis geweest voor het maken van websites. Ik heb me door middel van boeken en tutorials op het internet verder verdiept in het internet en in webdesign. En ik leer nog steeds. Ik vind het uitermate boeiend wat er met computers en internet mogelijk is.

In mijn vrije tijd ben ik dan ook heel wat uurtjes achter de computer te vinden om alles te lezen over wat er mogelijk is met webdesign. Ik sta af en toe verbaast wat er allemaal mogelijk is met internet. Eigenlijk kan je zeggen dat je fantasie je limit is.