Logo header
telfort wat gaan we er aan Doen!!?? Deze optie is geschrapt zonder mede weten zonder kennisgeving en zonder keuze! Telfort wat doen we dr n @AndejoWebdesign ik kwam je tegen op de site van single events. en als ik je een tip mag geven gebruik cms made simple voor je websites Free Online Course: Responsive Web Design: Build a Portfolio for Every Device! via @GymnasiumTweets http://t.co/ZkNWr88dqQ @MartineGrime http://t.co/OWLLIJLO5C zoek je een gratis besturingsysteem voor computer kijk dan is hier dit filmpje http://t.co/IZN1KgqjDx heb een handige en volgens mij interessante website over Responsive webdesign gevonden ga ik toch eens bekijken http://t.co/q7qUBhwqcN YES, kenteken weer terug !! zat in kenteken. heb/had zoiets van kon toch niet kwijt wezen

Disclaimer


Artikel 1. Aansprakelijkheid

Gravesteyn.com is niet aansprakelijk voor schade ter zake bezoek aan sites van Gravesteyn.com.
Gravesteyn.com is niet aansprakelijk voor het gebruik van Internet door derden en het gebruik van software aanwezig op de sites van Gravesteyn.com.
Bezoeker vrijwaart Gravesteyn.com tegen aanspraken van derden ter zake van schade die op enigerlei wijze mocht ontstaan door het bezoek van sites van Gravesteyn.com.
Gravesteyn.com is niet aansprakelijk voor schade naar aanleiding van informatie welke geplaatst is door derden binnen sites van Gravesteyn.com.
Hiervoor is de eigenaar van de website zelf aansprakelijk voor de inhoud die op de website is geplaatst.

Artikel 2. Privacy

Gravesteyn.com zal het wat in zijn mogelijkheden ligt er aan doen om de privacy van de bezoekers te beschermen.
Gravesteyn.com zal alle persoonlijke gegevens zoals adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres die de bezoeker geeft, teneinde gebruik te maken van de sites, alleen aanwenden voor het gebruik waar men toestemming voor geeft.

Gravesteyn.com heeft geen verantwoordelijkheid voor informatie die door middel van reclamecampagnes van derden worden verzameld. Het betreft het door middel van cookies registreren van niet persoonsgebonden informatie zoals browser type, operating system of service provider.